Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

10 tipp a smink nélküli szépséghez

2017. február 18. - Mudra Mónika

Hiába a profi smink, ha az alapanyag nem megfelelő minőségű. Ez nem csak a smink cuccokra értendő, mivel az arcbőr és az arcizmok állapota a legfontosabb kiindulópont, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Ha ezek rendben vannak, minden más csak extra. Íme néhány tipp, hogyan tarthatod arcod ápoltan, egészségesen és fitten.

1. A napi 2-3 liter víz fogyasztása (nem szénsavas) elengedhetetlen a bőr megfelelő hidratáltságához - ez a szép bőr alapja.

2. A bőrápolás egyik legfontosabb lépése az arc megfelelő és alapos tisztítása reggel és este. Használj savas kémhatású, természetes arctisztító terméket!

3. A szép bőr szintén fontos lépése a bőrradírozás. Ezt végezheted természetes anyagokat tartalmazó bőrradírral vagy hámlasztó szivaccsal. (Vigyázz a radírozással, havi egy-két alkalomnál többször ne alkalmazd.)

4. Használj kókusz olajat! Erről már sokszor írtam. Kiváló hidratáló, bőrpuhító, gyulladáscsökkentő hatású. Nagyon jó kiegészítője a hidratáló krémeknek, mindenképpen érdemes kipróbálni.

5. Válassz a bőrtípusodnak megfelelő, természetes alapanyagokat tartalmazó hidratáló és fényvédő krémet napi használatra!

6. Készíts természetes arcpakolást legalább hetente egyszer! A natúr, friss alapanyagokból készített házi pakolások csodákat tesznek a bőrrel. Használd őket!

7. Figyelj arra, hogy mit eszel! Nagyon fontos, hogy miből táplálod a szervezeted, hiszen abból él, amit adsz neki.

8. Sportolj rendszeresen, legalább heti két alkalommal! Szintén nagyon fontos, nem lehet eleget hangsúlyozni.

9. Aludj legalább napi 7 órát! Tudom, hogy a legtöbben innen akarnak időt nyerni, de hidd el, hogy hosszútávon a kevés alvás nem kifizetődő.

10. Arctornázz rendszeresen! A bőr szépsége önmagában nem elég. A feszes, formás arcért nemcsak a bőr, hanem az alatta lévő izmok fittsége is felelős. Ne várd meg míg az izmok meggyengülnek, megereszkednek és az arc elveszti tónusát, lógó petyhüdt és fáradt kinézetűvé válik!


Ha szeretnéd megtanulni, hogyan edzd az arcizmaidat, akkor regisztrálj a Workshop menüben található email címen és gyere el a legközelebbi workshopra. Megtanítom :)

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_0632.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr1712270554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása