Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

Csodálatos zöldteás éjszakai szemkörnyék ápoló, nem csak sötét karikákra

2017. július 03. - Mudra Mónika

Többször foglalkoztam már a blogon a szem alatti sötét karikákkal (itt találsz gyakorlatot is), és arctorna workshopokon is gyakran előkerül ez a téma. Nem véletlenül, hiszen sokunknak állandó vagy visszatérő gondja a karikásság. Igaz, hogy vannak kiváló smink trükkök, amik szépen elfedik a problémát, de ki akar folyton sminkben rejtőzködni? Sokféle szemkörnyék ápoló krém is kapható már, ami kimondottan a karikás szemekre fókuszál, viszont a legtöbb termék olyan alacsony mennyiségben tartalmazza az értékes hatóanyagokat, hogy tulajdonképpen szinte semmit sem teszünk azért, amiért megvettük az árut. De miért is keresgélnénk tovább, amikor magunk is elkészíthejük, mégpedig egyszerűen, olcsóbban és garantáltan méregmentesen! Íme egy szuper éjszakai szemkörnyék ápoló receptje, ami ápol, ránctalanít, feszesít és halványítja a sötét karikákat.

Összetevők:

  • 1 teáskanál méhviasz
  • 1 teáskanál sheavaj
  • 1 teáskanál sárgarépa olaj (használhatsz csipkebogyó olajat is)
  • 2 teáskanál mandulaolaj
  • fél teáskanál zöldtea por
  • 3-4 csepp E vitamin olaj
  • 5-6 csepp levendula olaj (opcionális)
  • tároló edény

Elkészítés:
Vízgőz felett olvaszd fel a méhviaszt és a sheavajat, majd vedd le a mixet a gőzről, és a zöldtea kivételével keverd hozzá a többi alapanyagot is. Gyorsan dolgozz, mert a massza hamar elkezd megdermedni és utána nehéz vele dolgozni. A legvégén gyorsan keverd hozzá a zöldtea port is! Keverd szép simára, öntsd a masszát tároló edénybe és mehet is a hűtőbe dermedésig.

Arctisztítás után, gyengéden paskolj az ujjak végével a nedves szemkörnyékre a krémből. Még hatásosabb, ha krémezés előtt felviszel a bőrre egy kevés C-vitamin szérumot is.

Neked hogy vált be? Oszd meg velünk a tapasztalataidat! :)

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_1281.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr6212637975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása