Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

Így olvaszd le a tokát egyszerűen!

2016. november 15. - Mudra Mónika

Néha a genetika, néha csak felszedett pár kiló miatt, de legtöbbször a kor előrehaladtával jelenik meg a toka, ami valljuk be őszintén sokat ront az arc összképén. Tény, hogy senkinek sem áll jól. Most megosztok veletek egy nagyon hatékony gyakorlatot, ami nemcsak a már meglévő tokát tüntetni el, de megelőzésre is kiváló.

Gyakorlat:
Nyomd fel a nyelved a szájpadlásodhoz olyan erősen, amennyire csak tudod. Tartsd folyamatosan felfelé nyomva, miközben lassan 10-ig számolsz. Ezután lazíts néhány másodpercre, majd ismételd meg ugyanezt még kétszer. A gyakorlat legvégén tátogj nagyokat és berregéssel lazítsd a nyelved. Fontos, hogy torna közben ne grimaszolj (például ne ráncold a szemöldököd) és figyelj arra, hogy csak a nyelvvel dolgozz, más testrészeket ne feszíts. Érdemes eleinte tükör előtt gyakorolni. Ha rendszeresen végzed ezt a gyakorlatot, hamarosan látszani fog az eredmény. Kalandra fel! :)

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_0281.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr611962631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása