Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

6 tuti tipp a gyönyörű szempillákért

2017. május 18. - Mudra Mónika

Az arc szépségét nemcsak a genetika és a bőr minősége határozzák meg, hanem fontos szerepe van például a hajnak, szemöldököknek, szempilláknak, sminknek stb.
Manapság egyre divatosabbak a pótolt, hatalmas szempilla bokrok, pedig némi gondoskodással és megfelelő sminkkel magunk is csodás pillákat varázsolhatunk saját anyagból. Persze van aki tényleg rászorul a pótlásra, de szerintem a legtöbbünknek nem lenne szüksége ilyesmire. Összeszedtem 6 tippet, amivel hosszabb, sűrűbb és hidratáltabb szempillákat varázsolhatsz magadnak természetesen.


1. Ricinusolaj
A ricinusolaj csodát tesz a szempilákkal! Tele van E vitaminnal, fantasztikusan ápol és hidratál. Ha rendszeresen ápolod vele pilláidat, hamarosan nemcsak sűrűsödni kezdenek a szálak, hanem méretük is növekszik majd. Kend be esténként a tiszta szempillákat (a töveket is!) és csak reggel mosd le őket!

2. Aloe vera
Kiválóan hidrálja a szempillát (is). Használhatod önmagában vagy ricinusolajjal keverve.

3. Természetes olajak
Kókuszolaj, argánolaj, mandulaolaj stb. olajakat is használhatsz ápolásra. Ha ricinusolaj helyett időnként beveted valamelyiket, tovább fokozhatod az eredményt.

4. Kerüld a silány minőségű szempillaspirálokat!
Figyelj a minőségre, nem mindegy mit kensz magadra!

5. Mindig távolítsd el a sminket este!
Soha ne feküdj le arctisztítás nélkül! A napközben lerakódott szennyeződések és smink eltávolítása nélkül a bőr nem tud regenerálódni az éjszaka folyamán és az éjszakai krém sem dolgozik rendesen. Ez vonatkozik a szempillákra is!

6. Egészséges táplálkozás
Nem csak a bőrnek vagy a hajnak fontos a minőségi táplálás, a pillák ugyanúgy belülről építkeznek. Figyelj a napi 2-2,5 liter folyadék bevitelére is!

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_1042.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr9012513425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása