Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

Tökéletes ajakbalzsam – így készítsd el!

2017. december 11. - Mudra Mónika

Már évek óta saját készítésű ajakápolót használok és büszkén mondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Szeretem, hogy nem kell aggódnom az összetevők miatt, néhány perc alatt elkészül és teljesen természetes. Imádok kísérletezni ezért időnként más-más alapanyagot használok. Nekem ez a recept vált be eddig a legjobban, amit most megosztok veletek is.

  • 1 ek sheavaj vagy kókuszolaj
  • 1 ek mandulaolaj
  • 1 ek méhviasz
  • 2-3 csepp E-vitamin olaj
  • 2-3 csepp borsmenta illóolaj
  • vagy 4-5 csepp levendula vagy citrom illóolaj
  • 1 tiszta tégely tárolásra

Ha színes ajakbalzsamot szerenél, akkor tegyél a keverékbe természetes szinezéket, mint például gyümölcsport, pirospaprikát, étcsokit vagy bármilyen természetes ételfestéket.

Elkészítés
Olvaszd meg gőz fölött a méhviaszt és a sheavajat. (Figyelj arra, hogy ne hevítsd túl az olajokat, mert magas hőmérsékleten elvesznek az értékes hatóanyagok.) Keverd hozzá a mandulaolajat, az E-vitamint és az illóolajat, majd öntsd az egészet a tégelybe. Tedd félre és hagyd, hogy teljesen megszilárduljon!

Próbáld ki és írd meg nekünk a tapasztalataidat!

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

4894eb8f-94ad-44e0-8619-77802607b209.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr8513470725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása