Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

7 szépség tipp amit érdemes megfogadni kánikulában

2017. július 17. - Mudra Mónika

img_1308.JPG1. Hidratálás
A folyadékbevitel minden évszakban szükséges, de nyáron a túlzott izzadás és a nagy meleg miatt ez méginkább fontos. Igyál minden órában legalább egy pohár tiszta vizet, így biztos, hogy hidratált maradsz egész nap.

img_1309.JPG2. Arctisztítás
A reggeli és az esti arctisztítás mellett érdemes beiktatni egy-két extra arctisztítást. Ugyanis a fokozott izzadás miatt az arcon gyorsabban megtapad mindenféle szennyeződés, ami eltömíti a pórusokat és gyulladást okozhat.

 

img_1310.JPG3. Arcápolás
A nagy melegben a bőr rendszeres hidratálására is oda kell figyelni. Bár sokszor az izzadás miatt nem érezzük száraznak bőrünket, mégis fontos a folyamatos gondoskodás. Válassz könnyű, a bőrtípusodnak megfelelő, káros anyagoktól mentes krémeket és használd minden arctisztítás után!

 

img_1311.JPG4. Testápolás
Ne csak az arc ápolásáról gondoskodj, fontos az egész test rendszeres ápolása is, különösen napozás után. Hetente egyszer használj, kímélő testradírt!

 

img_1315.JPG5. Lábápolás
Nyáron a láb is jobban szem előtt van. A nyitott lábbelik, a mezítlábas séták könnyen okot adnak a kiszáradásra és gyakoribbak a gombás fertőzések is. Fokozottan figyelj a lábak ápolására ebben az időszakban! Érdemes olyan lábkrémet választani, ami nemcsak ápolja a bőrt, hanem fertőtlenít is!

 

img_1313.JPG6. Fényvédelem
Ha nyár, akkor fényvédelem! Ne csak napozáskor használj fényvédőt, hanem mindig, amikor a szabadba mész!

 

img_1314.JPG7. Smink
Nyáron, ha huzamosabb időt töltünk a napon, érdemes kerülni a sminket, vagy a parfümök használatát. Ezek ugyanis a nagy melegben irritálják a bőrt, gyulladást, foltosodást okozhatnak.

 

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr9612669863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása