Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

Így tüntesd el a szigorú ráncokat!

2017. július 11. - Mudra Mónika

Szemöldökeinket gyakran összeráncoljuk amikor erősen fókuszálunk valamire vagy rosszallóan, dühösen nézünk, ami nagyon hamar, az úgynevezett szigorú ráncok kialakulásához vezet. Ezek a ráncok nemcsak szigorú kinézetet kölcsönöznek viselőjének (innen a név), de jó néhány évvel öregítik is az arcot. Szerencsére vannak nagyon jó arctorna gyakorlatotok, melyek rendszeres végzésével szépen kisimulnak a meglévő ráncok, de megelőzés miatt is érdemes gyakorlatozni. Mutatok egy egyszerű gyakorlatot, amivel láthatóan hamar kezdenek simulni a szigorú ráncok.

Gyakorlat:
Tedd mindkét kezed mutatóujját a szemöldökök ívére úgy, hogy az ujjak hegye összeérjen a két szemöldök között (fontos, hogy összeérjenek mert le kell fognod a két szemöldök közötti részt). Erősen nyomd az ujjaidat a csont felé, kissé lefelé tolva, miközben tiszta erővel rántsd fel a szemöldökeidet. Figyelj arra, hogy az ujjak ne engedjék felhúzni a szemöldököket (ezért kell erősen tartani) és hogy a bőröd sehol ne gyűrődjön, miközben felfelé tolsz. Számolj lassan 15-ig és minden egyes számolásnál ugorj a szemöldökökkel egyre feljebb. Koncentrálj a két szemöldök közötti területre, ott dolgozz nagyon erősen. Kétszer-háromszor ismételd meg ezt gyakorlatot, akár naponta többször is. A gyakorlatsor végén gyengéden masszírozd át a területet, ahol dolgoztál.

Fontos arra figyelni, hogy amikor a szemöldökökkel fölfelé tolsz, ne ráncold a homlokodat és ne grimaszolj. Csak a szemöldökökkel dolgozz! Eleinte jó, ha tükör előtt gyakorolsz, hogy lásd mi történik munka közben az arcodon.

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_1302.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr5412656583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása