Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

Fantasztikus arcpakolás – kakaó, méz és joghurt

2016. november 22. - Mudra Mónika

Három, a konyhában szinte mindig fellelhető összetevő és kész is egy remek arcpakolás.
A kakaó a fáradt, igénybevett arcbőr minőségét rendkívül látványosan javítja, ápol és hidratál. Antioxidáns tartalma védi a bőrt és lassítja az öregedést. A méz hidratálja és táplálja a bőrt, rengeteg ásványi anyagot és vitamint tartalmaz. A zsíros bőrt fertőtleníti és méregteleníti. A joghurt segít helyreállítani a bőr savköpenyét, nyugtató és tisztító hatású. Bármilyen bőrtípusra használható.

A pakolás elkészítése:
(Használj jó minőségű összetevőket!)

1 teáskanál kakaópor
1 evőkanál méz
1 evőkanál natúr joghurt

Keverd össze a kakaóport a mézzel és a joghurttal, majd kend fel a masszát egyenletesen az előzőleg megtisztított arcra és dekoltázsra. Hagyd hatni 10-15 percig, majd mosd le langyos vízzel. Ezután használhatod a már jól bevált hidratáló krémed. Tényleg nagyon szuper, próbáld ki!

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_0316.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr7011988362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása