Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

Készíts saját izzadásgátlót!

2016. november 08. - Mudra Mónika

Sajnos még mindig, a legtöbb forgalomban lévő kozmetikai termékben olyan ártalmas anyagokkal találkozhatunk, amelyek hosszútávon számos komoly betegség kialakulásához vezethetnek. Ezek között vannak a dezodorok és az izzadásgátlók is, melyeket naponta használunk. Persze vannak alternatívák, de sokan vagy nem ismerik azokat, vagy drágának találják.

Itt egy fantasztikus recept, ami 10 perc alatt elkészíthető otthon, csodásan működik és teljesen méregmentes.

Amire szükség van:

4 evőkanál kókuszolaj/zsír
4 evőkanál sheavaj
4 evőkanál tápiókaliszt
4 evőkanál (jó minőségű szódabikarbóna)
2-3 csepp teafaolaj
5-6 csepp levendulaolaj

Így készítsd el:

A kókuszzsírt és a sheavajat olvaszd fel, majd csepegtesd bele a teafaolajat és levendulaolajat. Ezután add hozzá a tápiókalisztet és a szódabikarbónát. Keverd a masszát simára és tedd bele egy tégelybe. Viszonylag gyorsan kell dolgoznod, mert, ha a kókusz és a sheavaj megszilárdul akkor nehezebb velük dolgozni. A levendulaolaj helyett bármilyen kedvelt illatot használhatsz. Nekem bevált :)

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_0279.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr4111942595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása