Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

Mit tehetsz a mimikai ráncok ellen?

2016. november 05. - Mudra Mónika

Talán sokan tudják, hogy érzéseink arcunkon fejeződnek ki legelőször, melyek minél intenzívebbek, annál erőteljesebben kapcsolódik hozzá mimika. Ha ezek a grimaszok hosszú időn át túl sokszor ismétlődnek, akkor nagyon hamar képesek nyomot hagyni az arcon, mégpedig ráncok formájában. Mit lehet tenni, hogy elkerüljük ezt?


Gondold végig, hogy milyen arckifejezéseket használsz egy-egy szituációban, például amikor nagyon belemerülsz egy feladatba, vagy nem tetszik valami. (Én ilyenkor általában ráncolom a szemöldökömet.) Kérj meg valakit a környezetedben, hogy figyelmeztessen amikor grimaszolsz, vagy túl sokat használsz olyan arckifejezést, amit nem szeretnél használni. Nézd meg tükörben, hogy milyen területek ráncolódnak olyankor, mert ha még nem alakultak ki ráncocskák, csak idő kérdése és jönnek. Nagyon jó megoldás a mimikai ráncok korai kialakulásának megelőzésére a felesleges arckifejezések mellőzésén túl, ha több figyelmet fordítasz a kényes területekre, példáula a bőrápolásra vagy az arcizmok kondícióban tartására. Ha vannak már mimikai ráncaid, akkor se keseredj el, mert a rendszeres arctorna szuper megoldás erre a problémára. Minél korábban kezded az edzést, annál kevesebb munkával érsz el eredményeket. Pont úgy, mint a testen.

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_0260.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr4911841663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása