Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

Ránctalan és feszes bőr aloe verával? Igeen!

2016. november 03. - Mudra Mónika

Ha ismered az aloe vera jótékony hatásait, akkor minden bizonnyal használod is azt. Ha mégsem ismernéd vagy még nem próbáltad, megosztok egy szuper egyszerű trükköt, amivel bőröd szebb és hidratáltabb lesz ennek a csoda gélnek a használatával.

Az aloe vera növény hatóanyagaiból készült közel 100% tisztaságú kivonat elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és gombákat. Csökkenti a gyulladást, kiváló regeneráló hatású, nagyon jó égésre, rovarcsípésre, viszketésre. Minden bőrtípusra tökéletes, gyorsan felszívódik, fantasztikusan hidratál és hatékonyan ránctalanít.

És akkor jöjjön a tipp:

Reggel és este arctisztítás után kenj a teljes arcodra és dekoltázsodra 99%-os aloe verát, mielőtt használod a megszokott arckrémedet. A gél szinte azonnal felszívódik, a száraz és érzékeny bőrt megnyugtatja és hidratálja, a gyulladt, pattanásos bőrt gyógyítja. Minden bőrtípusra használható. Néhány nap múlva már látni fogod a változást. Érdemes kipróbálni!

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_0258.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr5511928185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása