Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

Igy tüntesd el a szarkalábakat!

2016. december 14. - Mudra Mónika

Egy bizonyos kor után maradandóan nyomot hagy arcunkon a sok-sok nevetés és mosolygás, amit a szem sarkában megjelenő szarkalábak (nevető ráncok) mutatnak. Mások arcán ezek a ráncocskák szimpatikusak lehetnek, hiszen sokat mosolygó ember benyomását keltik. De mivel ráncokat senki sem szeret viselni, ezért most mutatok neked egy szuper hatékony gyakorlatot, ami rendszeres gyakorlással a már meglévő mély szarkalábakat szépen kisimítja, a halvány ráncokat pedig eltünteti.

Gyakorlat:

Gyengéden maszírozz a nedves szem körüli részre egy kevéske olajat (pl. kókuszolajat).
Ezután helyezd a mutatóujj párnáit a szarkalábakra úgy, hogy az ujjak vége érintse az alsó szemzugoknál a szempillákat. Tartsd ott az ujjakat könnyedén, de stabilan.

Hunyoríts, húzd fel az alsó szemhéjakat és közben nézz felfelé középre egy képzeletbeli pontba. Tartsd a felhúzott szemhéjakat és számolj lassan 10-ig. Lazíts egy pillanatra, majd ismételd meg a gyakorlatot még kétszer. Fókuszálj a szarkalábak alatti izmokra, azokat erősíted a gyakorlattal. Ne hagyd, hogy számolás közben lazuljon a feszítés. A gyakorlat végén gyengéden paskold meg a szarkalábakat (vagy azok helyét :)) az ujjaiddal. A legvégén pislogással lazítsd a szemeket.

Ezt a gyakorlatot csinálhatod bárhol és bármikor, de legjobb ha reggel és este végzed arctisztítás és hidratálás után.

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_0410.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr5012047291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása