Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

Hogyan kerüld el a lekonyuló szájzugokat

2016. november 24. - Mudra Mónika

A lekonyuló szájzugok nem túl szexi látvány. A “lebiggyedés” lehet genetikai eredetű, de a fő ok a szájzugemelő izmok fokozatos gyengülése. A gyenge izom nem képes megtartani a szájzugokat eredeti helyükön, így azok egyre jobban lefelé görbülnek. Mutatok neked egy egyszerű gyakorlatot ezeknek az izmoknak az edzésére.

Zárd össze az ajkaidat, majd helyezd a mutatóujjak párnáit a szájsarkakra. Préseld össze a szájzugokat nagyon erősen. Ezután kunkorítsd fel a szájzugokat tiszta erőből, majd told őket lefelé, és megint fel. Mozgasd őket folyamatosan fel és le 20-szor. Ismételd a gyakorlatot kétszer-háromszor, heti 4 alkalommal. A gyakorlatsor végén fújd fel az ajak körüli részt levegővel, hogy megnyúljanak az izmok.

Figyelj arra, hogy gyakorlat közben ne húzd szét a szád, ne grimaszolj és a szájzugokkal végig erősen préselve dolgozz. (Ha jól csinálod a gyakorlatot, akkor néhány nap múlva már látszani fog az eredmény :))

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_0331.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr8611995848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása