Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

Ajakfeltöltés házilag

2016. december 05. - Mudra Mónika

Ez az egyszerű gyakorlat csodásan izmosítja az ajkakat (főleg a felső ajakra fókuszál). Gyakorolj minden nap, alakítsd a tornát szokásoddá és varázsolj magadnak szexi ajkakat természetesen!

Gyakorlat:

Tedd a mutató ujjaidat a szájsarkakhoz és tartsd ott őket határozottan.
Ezután csavard fel a felső ajkad maga alá, amennyire csak tudod (ha nem megy, akkor segíts a középső ujjaddal). Alulról támaszd meg a feltekert felső ajkad az alsó ajkaddal és nyomd azt felfelé, miközben a felső ajkaddal szorítsd a csavarást egyre erősebben. Végezd a gyakorlatot 40 mp-ig, majd egy 5mp-es pihenő után ismételd meg. Lazíts, fújd ki a levegőt a két ajak között. Figyelj arra, hogy más területek ne ráncolódjanak az arcodon gyakorlat közben.

+ Tipp:

A gyakorlatot nehezítheted, ha az ajkak egyre erösödő feszítése közben a szájzugokat felfelé kunkorítod.

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_0371.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr2812024077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása