Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

2 gyakorlat 2 percben, ha keveset aludtál

2017. február 12. - Mudra Mónika

Mindannyiunkkal megesett már (legalább egyszer :)), hogy nem jutott elég idő alvásra. Nincs mit szépíteni, ha az ember nem 20 éves akkor az látszik is reggel a tükörben. Ilyenkor az arc fáradt, nyúzott, és a karikás szemek is többnyire erről árulkodnak. Mutatok két egyszerű gyakorlatot, amivel néhány perc alatt felfrissítheted az arcod és enyhítheted a kialvatlanság tüneteit.

Gyakorlatok

1. Picit nyisd ki a szád, majd az alsó és a felső ajkakat fordítsd rá az alsó, illetve a felső fogsorra. Ezután húzd szét a szád és kunkorítsd fel a szájsarkakat jó erősen (csinálj egy nagy széles vigyort). Közben tartsd az ajkakat a fogakra feszítve.

Húzd az egész arcot fölfelé. Tartsd fenn az orcákat amennyire csak tudod és számolj lassan 10-ig (minden számolásnál told az orcákat egyre följebb). Lazíts néhány másodpercig, majd ismételd meg a gyakorlatot.

2. Tedd a kisujjak párnáit a szemöldök kezdő ponjához úgy, hogy azok érjenek össze. Ezután a többi ujjbegyet sorban helyezd el a szemöldökök ívén, de hagyj az ujjak között egy kis szünetet. A mutató ujjak a szemöldök végein legyenek. Húzd mindkét szemöldököd fölfelé erősen. Az ujjakkal tarts lefelé, ne engedd, hogy a szemöldök felemelkedjen. Feszítsd fölfelé a szemöldököket egyre erősebben, miközben lassan 10-ig számolsz. Lazíts és ismételj!

Figyelj arra, hogy a szemöldök közötti rész ne ráncolódjon és ne grimaszolj a gyakorlatok közben.

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_0616.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr8512252242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása