Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

Így tüntesd el a szem alatti karikákat!

2017. január 15. - Mudra Mónika

A szem alatti karikák kialakulásának megelőzésére vagy eltüntetésére a legjobb módszer a rendszeres testmozgás mellett, a napi legalább 7 óra pihentető alvás és a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel. De a tudatos életvitel mellett sokat segíthet, ha rendszeres tornával a szem alatti izmokat folyamatosan karbantartjuk. Ráadásul napi edzésekkel a szem körüli apró ráncok kialakulását is megelőzhetjük. Végezd az alábbi gyakorlatot naponta és hamarosan látni fogod az eredményt! 

Gyakorlat:
Tedd a mutatóujjakat a külső szemzugokhoz, a többi ujjad zárd mellé a szem alatt a csonton. Told felfelé az alsó szemhéjakat mialatt lassan 10-ig számolsz, tartsd meg egy picit, majd lassan engedd vissza. Figyelj arra, hogy ne húzd, ne nyújtsd a bőrt az ujjaiddal. Fontos, hogy a feladat végzése közben ne grimaszolj. Koncentrálj az izmokra, csak azok dolgozzanak. Ismételd meg a gyakorlatot 3-szor. A végén lazításként dörzsöld össze a két tenyered jó erősen, majd tedd őket puhán a szemekre.

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

img_0505.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr612128535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása