Arctorna Mónival

Arctorna Mónival

Az 5 legfontosabb lépés álmaid megvalósításához

2018. január 01. - Mudra Mónika

1. Hidd el, hogy az lehetséges!

Nem kell elhinni, hogy könnyű lesz, hogy gyorsan megvalósul, vagy pontosan úgy történik minden, ahogyan azt elképzelted. Csak higgy a lehetőségben, ami valójában azt jelenti: higgy magadban!

2. Tegyél apró lépéseket!

Apró lépések lehetnek valóban nagyon aprók is. Lehet, hogy semmminek tűnik néhány telefonhívás, könyvjelzővel ellátni egy webhelyet, vagy küldeni egy e-mailt, de a kis dolgok idővel összegyűlnek, amik aztán arra ösztönözhetnek, hogy még többet tegyél.

3. Vedd magad körül inspiráló emberekkel!

A megvalósulás útján haladni, a megfelelő emberekhez való igazodást is jelent. Hagyd figyelmen kívül azokat az embereket, akik nem támogatnak, nap, mint nap apró lépéseket tesznek, hogy elmozdítsanak álmaid felől. A megfelelő emberek azok, akik segítenek, támogatnak, bíztatnak és hisznek benned. Ők lesznek azok, akik átlendítenek majd az akadályokon.

4. Hozz olyan döntéseket, amelyek támogatják az álmod megvalósulását!

Ismerd fel melyek azok a lehetőségek, amelyek nem támogatják álmaidat. Állíts fel prioritásokat, nem lehet egyszerre mindent megvalósítani.

5. Maradj rugalmas, élvezd az utat!

Nem a legjobb választás, ha megszállottan rohansz végig a megvalósítás útján. Néha, amikor túlságosan elfoglaltak vagyunk egy bizonyos jövőképhez mereven ragaszkodva, kihagyhatunk sok más értékes lehetőséget. Vedd észre a lehetőségeket, tegyél egy könnyed kitérőt, mert abban a pillanatban, amikor valamit szenvedélyes és legmélyebb szándékaid szerint teszel, biztosan segít majd közelebb kerülni álmaidhoz!

Merj nagyot álmodni és hidd el, hogy meg tudod csinálni!

Tornázd feszesre az arcodat!

Regisztrálj a Joyo online arctorna programba, ahol saját tempódban haladva megtanítalak arctornázni, és vezetett edzésekkel segítem a szépülésedet.

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő Arctorna Mónival workshopra, vagy jelentkezz a következő tréningre!

f21a8c3c-818e-4036-a316-b4d54d7c611a.jpeg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://arctornamonival.blog.hu/api/trackback/id/tr1813539337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása